Brask&Bram leverer strategi, råd, innhold og kurs

I Brask&Bram er vi høyt og lavt innenfor hele kommunikasjonsprosessen. Ikke bare er vi gode på å kaste opp baller, men vi er durdrevne på å ta dem imot også.

Strategi og idé

Fra strategi og idé og de helt store planene frem til kampanje og sluttføring, jobber vi tett sammen med deg som kunde og sørger for at sluttresultatet alltid er forankret i en overordnet strategi.

Hvert oppdrag er for oss unikt

Vi er bombesikre på at en aktiv dialog med deg og dine bidrar til de beste beslutningene og ditto effekt for oppdraget. For oss er nemlig hvert oppdrag unikt og løses alltid best gjennom dyp innsikt, ditto kommunikasjonsfaglig kompetanse, bøtter og spann med engasjement, litervis med kruttsterk kaffe og steintøff jobbing.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store nok til å håndtere de største utfordringene, men samtidi små nok til å snu oss raskt på gamle myntenheter dersom utforutsette forandringer i en eller annen rammebetingelse skulle kreve det av oss.

“By failing to prepare, you are prepairing to fail.”

beaver-academy-benjamin-quote

Erfaring og kunnskap samlet

Under ett og samme tak

46876911_318077322362621_5557509491420823552_n

Arve Marcelius Aasbakk
arve@braskogbram.no

Arve kan slå i respatexbordet med bortimot 30 års erfaring fra reklame og mediebyrå, mange av disse på toppledernivå. Arve har bla bakgrunn som Country manager for Face2Face i Sverige der han jobbet med kunder som SEB, Storebrand, Telenor, DnB og Shell. I Brask&Bram leder Arve vår Field Marketing avdeling. Han er også rette mannen å faxse dersom du har omstillingsprosesser på gang, eller trenger coaching av selgere. Arve har også omfattende militær bakgrunn, og har flere års erfaring som rådgiver for veteranforbundet SIOPS. Aasbak er også en durkdreven lobbyist og tar gjerne en prat med deg om listig og effektiv kommunikasjon ovenfor presse og politiske beslutningsorganer. Arve har det med å kalle diverse graveredskaper for nettopp det de er, og bruker sine favoritittuttrykk så ofte han finner det tilrådelig. “Vi pusser ikke opp i 2. når det brenner i første” og “Det nytter ikke å henge opp gardiner i grisebingen”. Han mener det alltid godt.

Anne Cathrine

Anne Cathrine Ressem
anne_cathrine@braskogbram.no

Ettersom Anne Cat kan skilte med en Bachelor i design fra University Of London har hun selvsagt sterke og gode meninger om hvordan ting skal fremstå rent visuelt enten det er på web, print eller på hvilket som helst annet medium. Denne spisskompetansen vil hun gjerne bruke for å få “greiene” til våre kunder skal fremstå helt strålende. Aller mest liker hun å jobbe med digitale strategier. Anne Cath er også en svært erfaren Coach og fordragsholder som mer en gjerne tar en prat med deg om hvordan du som kunde kan nyttigjøre deg av hennes eminente fordrag om stressmestring og mindlessness.

Astrid Waller 1

Astrid Waller
astrid@braskogbram.no

En av Astrids mest fremtredende egenskaper er hennes evne til å få folk til slappe av foran kamera. Selv de mest forknytte blant oss har det med å tine som soft-Is i sommersol etter etter en kort passiar med Astrid. Hun har jobbet som fotograf siden 1998 og gjør både reportasje , mote, interiør, portretter og reklame med like stor profesjonalitet. Den siste tiden har hun jobbet med kunder som KK, Kamille, Magasinet-Dagbladet, Foreldre & Barn, NRK og Innovasjon Norge. Når Astrid ikke tar bilder trakterer hun bassen i det framifrå Rocke-orkesteret Coctail Slippers. Så om du kunne tenke deg å leie inn et av Norges tøffeste band til arrangementet ditt kan Astrid hjelpe deg med det også.

Marika Mørkestøl 2

Marika Mørkestøl
marika@braskogbram.no

Stein Olav skriver tekst

46908421_1635674103398894_5473283219946209280_n

Stein Olav Kåsa
stein_olav@braskogbram.no

Kåsa har arbeidet med kommunikasjon, markedsføring og ledelse siden 1990, bla som prosjektleder og planner i Face2face Communication, der han jobbet med kunder som Shell og DnB. Som partner I Brask&Bram håndterer han oppdrag av ulik karakter. For korthets skyld kan vi si at han gjør alt innenfor tekst, rådgiving og markedsføring. Kåsa er utdannet Internasjonal Markedsfører fra IHM Business School. Han har tidligere jobbet mistenkelig mye mot restaurantbransjen med kunder som Teatercafeen, Oro og DS Louise i porteføljen. Onde tunger hevder at dette skyldes at Kåsa er lett å bestikke, og gjerne lager tekst og bilder til en ny hjemmeside for en 5 retter med vinmeny. Kåsa er kjent med ryktene men nekter av prinsipp å kommentere enkeltmåltider.

eva4

Eva Brydøy
eva@braskogbram.no

Eva har jobbet som grafisk designer siden 1998. Før hun ble vår sjefsdesigner var Eva innom både Anisdahl, Sand & Partnere, Scandinavian Design group og Bates. Eva lager illustrasjon, logoutforming, 3D-visualisering av pakningsdesign men rynker heller ikke på nesen av å jobbe med annonser, plakater, årsrapporter, bokomslag eller nettsider. Hun er utdannet fra Norwich School of art and design, med en Ba Hons grad innenfor grafisk design og har i tillegg et 2-årig studie fra Den grafiske høgskolen i Stockholm. Eva tilpasser designuttrykket til hvert prosjekt. Hennes evne til å skape genuine og selgende designprofiler har vist seg å være oppskrift for suksess for riktig mange av de prosjektene hun har jobbet med. Eva er også billedkunster med en rekke bejublede seperatutstillinger bak seg. Dersom du går med planer om utsmykking av dine lokaler kan Eva hjelpe deg med det også.

Caroline

Caroline Bloch
caroline@braskogbram.no

I Brask&Bram leder Caroline vår
promotionavdeling med myndig hånd.
Før hun gjorde strandhogg i Norge har hun jobbet i 15 år med event og promotion. Bla i England, Spania, Brasil, Danmark og nå altså her hjemme i steinrøysa. Sin tyngste erfaring har hun fra Area 51 Promotion i England der hun bla ledet prosjekter for kunder som Coca Cola, Audi og Kellogs. Etter å ha jobbet med, etter eget utsagn “hundreds of customers” har hun et aldeles imponerende kontaktnett.
Så om du skal ha et arrangement i her hjemme, i London, Berlin, Paris eller øhh..Ulan Bator skal du slett ikke se bort fra at Caroline kjenner et knippe med DJ`er, partyfiksere, kunstnere og artister som kan kaste glans over nettopp ditt event.

Geir

Geir Smevik
geir@braskogbram.no

Stein Olav skriver tekst

ANTALL NETTSIDER
ANTALL LOGOER
ANTALL FORNØYDE KUNDER