Brask&Bram leverer strategi, råd, innhold og kurs

I Brask&Bram er vi høyt og lavt innenfor hele kommunikasjonsprosessen. Ikke bare er vi gode på å kaste opp baller, men vi er durdrevne på å ta dem imot også.

Strategi og idé

Fra strategi og idé og de helt store planene frem til kampanje og sluttføring, jobber vi tett sammen med deg som kunde og sørger for at sluttresultatet alltid er forankret i en overordnet strategi.

Hvert oppdrag er for oss unikt

Vi er bombesikre på at en aktiv dialog med deg og dine bidrar til de beste beslutningene og ditto effekt for oppdraget. For oss er nemlig hvert oppdrag unikt og løses alltid best gjennom dyp innsikt, ditto kommunikasjonsfaglig kompetanse, bøtter og spann med engasjement, litervis med kruttsterk kaffe og steintøff jobbing.

Akkurat passe store

Vi er akkurat passe store nok til å håndtere de største utfordringene, men samtidi små nok til å snu oss raskt på gamle myntenheter dersom utforutsette forandringer i en eller annen rammebetingelse skulle kreve det av oss.

Våre resultater

I løpet av vår korte levetid, har vi oppnådd gode resultater hos våre oppdragsgivere. Men vi strekker oss alltid mye lenger for å oppnå enda bedre resultater, nå nye mål, treffe nye kunder og bidra på best mulig måte til at din bedrift lykkes.

Idé og strategi
%
Kommunikasjon
%
Posisjonering
%

“By failing to prepare, you are prepairing to fail.”

beaver-academy-benjamin-quote

Nyheter fra Brask&Bram

Nytt prosjekt

Vi har inngått en avtale med Nittedal kommune om å både designe og produsere nettside samt brosjyremateriell.... bla, bla, bla. Stein Olav skriver passende tekst.

Vi holder oss oppdater

Stadig påfyll av aktuell kunnskap gjør at vi alltid kan ligge i forkant og tilføre våre kunder det aller nyeste innenfor flere fagområder. For tiden holder vi på å oppdatere oss på SEO og Google Adds, bla, bla, bla. Stein Olav skriver passende tekst.

Ny partner

Vi tilstreber stadig våre kunders behov for et komplett faglig kontaktnett. Av den grunn har vi knyttet til oss Ola Nordmann, som skal jobbet med oss på følgende fagområder: design, foto, reklame. bla, bla, bla. Stein Olav skriver passende tekst.

Kontakt

e-post
Telefon
Adresse

Nyheter

Sosiale medier

Blogg