Vi setter opp en nettbutikk for deg, tilpasset ditt behov med design som passer din bedrift og tekniske muligheter som gjør din nettbutikk brukervennlig at du kan selv kan legge inn bilder, priser og tilbud. Du mottar en skisse i form av en fysisk fil i forkant av prosessen, slik at vi enes om hvordan din nettside skal se ut og hvilke funksjoner som skal med.

Vi tilbyr nettbutikk til din bedrift

Tilbud på nettbutikk
Tilbud på nettbutikk

SALG I ALLE MEDIER, SAMTIDIG
- Selg dine varer på nettsider, sosiale medier og andre markedsplasser samtidig..
DETTE TILBUDET VAR TIDLIGERE KUN TILGJENGELIG I VÅR MAKSPAKKE, MEN NÅ FÅR DU DENNE MULIGHETEN UANASETT HVILKEN PAKKE DU VELGER. VI ØNSKER Å TILBY DEG DETTE, FORDI MANGE TRENGER EN LITEN NETTBUTIKK I DISSE TIDER. TILBUDET VARER UT 2020.

 

Tilbud på nettbutikk

SALG AV GAVEKORT I DIN NETTBUTIKK
- Gavekortløsningen er en fin måte å øke salget i nettbutikken på.
DETTE TILBUDET VAR KUN MULIG Å FÅ I VÅR MAKSPAKKE FØR, MEN NÅ FÅR DU DENNE MULIGHETEN UANSETT HVILKEN PAKKE DU VELGER. VI ØNSKER Å TILBY DEG DETTE, FORDI MANGE TRENGER EN LITEN NETTBUTIKK I DISSE TIDER. TILBUDET VARER UT 2020.

Tilbud på nettbutikk

SØKEOPTIMALISERING - SEO
- I samtlige av våre pakkeløsninger ligger SEO/søkeoptimaliserte sider i bunn.
OM ØNSKELIG HJELPER VI DEG Å SETTE OPP EN LISTE OVER AKTUELLE SØKEORD.

Tilbud på nettbutikk

SORTERINGSFILTRE
- Gjør det enklere for din kunde å handle!
I VÅR MAKSPAKKE TILBYR VI EN REKKE FILTRERINGSMULIGHETER. FOR DEG SOM SELGER KLÆR, KUNST ELLER ANDRE VARER DER DET KAN VÆRE EN FORDEL Å FILTRERE ETTER KATEGORIER SOM FARGE, FORM, VARETYPE ETC.

 

Tilbud på nettbutikk

SØKEFELT MED SØKEORD
- Alle nettbutikker bør ha god mulighet for søk på siden.
VI TILBYR DETTE I SAMTLIGE PAKKER.

 

Tilbud på nettbutikk

INNHOLDSMARKEDSFØRING OG DESIGN
- For at din nettbutikk skal skille seg ut, skreddersyr vi designet til din nettbutikk.
EGEN VISUELL IDENTITET ER EN KLAR FORDEL!

Nedenfor finner du spørsmål som våre kunder ofte lurer på. Trykk på + tegnet, så du kan lese svarene 🙂

Forklaring til pakker

Spesialtilpasset design

For at din nettbutikk skal skille seg ut i jungelen av nettbutikker, lager vi siden din genuin og spesialtilpasser designet. Dersom din bedrift allerede har en grafisk profil, bruker vi elementer fra denne, da en helhetlig profil utad er en viktig brikke i markedsføringen.

Egen redigeringsmulighet

Vi opplever at mange kunder ønsker å spare litt penger ved å redigere sin nettbutikk, legge inn nye varer og informasjon selv. Av den grunn tilbyr vi en enkel opplæring og viser deg hvordan du selv kan oppdatere din nettbutikk. Dersom du ikke ønsker å oppdatere din nettbutikk selv, gjør vi dette. Vi tar timebetalt for slike oppdrag.

SEO - søkemotoroptimalisering

Våre løsninger bygger på søkemotoroptimalisering. Det er et fint ord og innfløkt begrep, men går rett og slett ut på å gjøre din nettbutikk mer synlig på nettet. Din side blir mer synlig dersom vi legger inn ord, som det vil være sannsynlig at dine kunder bruker når de søker på nettet. Vi går sammen igjennom hvilke søkeord som vil være mest aktuelt for din nettbutikk og hvilke ord du ønsker at folk skal forbinde med din bedrift.

Søkefelt

Søkefelt i nettbutikken er et must. Slike grunnleggende muligheter, som gjør kjøpeprosessen på nettet enklere for din kunde, legger vi inn. Det handler om en god kjøpsopplevelse for din kunde, og vi legger til rette for at dette kan gjennomføres.

Enkel filtreringsmulighet

Filtreringsmuligheter in din nettbutikk forenkler kjøpsopplevelsen hos din kunde. Ved å legge inn en enkel filtrerinigsmulighet, kan din kunde sortere etter str og pris, dersom en vare (eks. et kunsttrykk) har ulike størrelser og med det, ulike priser. 

Gavekort i nettbutikk

Her gir du din kunde mulighet til å kjøpe et gavekort. Dersom en vare for eksempel er utsolgt, kan dette være et godt alternativ.

Synkronisert publisering til sosiale medier

Med ett klikk, kan du publisere en ny vare til flere sosiale medier samtidig. Dette er et godt tilbud til deg som ønsker å være synlig på flere fronter på nettet og ikke ønsker å bruke tid på å publisere til flere medier.

Animasjon

En animasjon kan gjøre susen, dersom du ønsker litt liv i nettbutikken din. Det har også vist seg at animasjoner har flere visninger, både på Facebook-sider og på Instagram. Se eksempel på animasjoner her:

Avansert filtreringsmulighet

Avansert filtreringsmulighet gir din kunde mulighet til å filtrere etter pris, kategori, In Stock, på salg, merkevare, varens farge og størrelse. 

Push e-mail

Dette er en automatisk utsendelse av e-post til dine kunder. En slik mulighet gjør at du kan markedsføre nettbutikken din på en enkel måte, uten at du trenger å løfte en finger.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en fin måte å nå ut til kunder på, men undersøkelser viser at det beste er om kunden får velge selv. Vi setter opp en avkrysningsmulighet for nyhetsbrev, slik at din kunde selv kan velge om han/hun vil motta slike brev eller ikke.

Blogg

Desto mer aktivitet det er i din nettbutikk, desto større sjans er det at google sine søkemotorer "oppdager" din informasjon. Slike søkemotorer ser etter nyheter, dvs ny informasjon på nettet, og din nettbutikk vil komme høyere opp på google dersom det er aktivitet på siden. En blogg er en fin mulighet til å gjøre siden aktiv, samt vise dine kunder nyheter og annet. Men, en blogg uten aktivitet vil ha motsatt effekt. Tenk nøye igjennom om du ønsker en blogg eller ikke, ettersom det krever at du jobber litt med den.

 

Fakturamulighet

Her gir du din kunde et valg mot slutten av kjøpsprosessen, der vedkommende kan velge faktura som et valg. Alle være pakker gir den muligheten, men makspakken og ekstrapakken gir mulighet for atomatiske fakturaer, som du slipper å lage selv.

Kontakt oss

Dersom du ønsker å vite mer om alle mulighetene du får når du velger en nettbutikkløsning fra oss: kontakt oss på telefon: 906 20 539 eller 941 79 258. Du kan også ende e-post: kontakt@braskogbram.no

1

Domene og webhotell

Det første man trenger for å lage en nettbutikk er et domene og et webhotell. Velg et domenenavn som samsvarer med ditt firmanavn. Det gir deg større mulighet for å bli funnet på nettet. Dersom du ikke allerede har et domene og et webhotell, setter vi opp dette for deg og hjelper deg med dette!

2

Design

Første steg i prosessen er at du får tilsendt en skisse i form av png-filer, på hvordan vi ser for oss at din nettbutikk vil ta seg best ut på nettet. På den måten vil du ikke få deg negative overraskelser når siden blir publisert, ettersom du vil ha mulighet til å komme med korrigeringer til designet tidlig i prosessen.

3

Prosess

En ryddig prosess, gjør tiden vi bruker på å få ferdig din nettbutikk langt enklere. Ferdig vasket manus og den teksten du ønsker å ha med i nettbutikken, er det en fordel å ha klart allerede i steg 1 av prosessen. Da sparer vi mye tid og nettbutikken din blir ferdig fortere!